Wedstrijden in de komende maanden

Er zijn weer een flink aantal wedstrijden in de verschillende leeftijdscategoriën in de komende maanden.

Op 18 en 19 Mei wordt in Oss het Dutch Open Equip toernooi gehouden. Een ploegen wedstrijd voor de jeugd van kuikens t.m. junioren  op degen en floret. Individuele aanmelding is mogelijk, men wordt dan ter plekke aan een equip toegevoegd. Meer info op www.Nahouw.net  . Aanmelding via de maître.

Op zaterdag 25 mei is er in Delft een recreatief floret toernooi voor kuikens, benjamins en pupillen. Meer info op www.Nahouw.net  . Aanmelding via de maître.

Op zondag 26 mei wordt in Venlo het jaarlijkse Vlaaientoernooi gehouden. Een hoogstaand degentoernooi voor senioren en veteranen. Meer info op www.Nahouw.net  . Aanmelding via de maître.

Korenbloemtoernooi in Wageningen wordt op 1 en 2 juni gehouden. Voor alle info zie http://www.nahouw.net/view/3766407424/KB2013_Ned.pdf.  

Op zondag 9 juni wordt in Tilburg al weer de derde wedstrijd in de Ferrum Vetum cyclus gehouden. Een veteranenwedstrijd op alle wapens voor deelnemers vanaf 40 jaar. http://www.nahouw.net/view/3153662635/FerrumVetum2013_3_Ned.pdf

Op dezelfde dag en plaats wordt ook het Ferrum Vetum Futuri gehouden. Een recreatieve wedstrijd voor senioren die het opnemen tegen elkaar en de veteranen.