Toernooiagenda voor de komende maanden

In de komende maanden zijn weer volop toernooien. Om te beginnen in het weekend van 6 en 7 oktober, de Best of Six in Meppel en het Waterland toernooi in Purmerend.

Op zondag 14 oktober wordt in Meppel het internationale degentoernooi gehouden; een mooie gelegenheid om een groot toernooi te schermen of te zien.

In het weekend van 27 en 28 oktober wordt in Amersfoort gestreden om de Zilveren Wapens, zaterdag degen, zondag floret en sabel.

In het weekend van 3 en 4 november wordt in Ter Apel een internationaal florettoernooi gehouden; “het Wapen van Vlagtwedde”. Ook dit is een toernooi waar veel jeugdschermers aan meedoen. 

Zondag 11 november wordt in Amsterdam het Sista toernooi sabel en floret voor senioren gehouden. Een toernooi dat meetelt voor de NK kwalificatie.

Zondag 18 november wordt in Veldhoven het gecombineerde toernooi Ferrum Vetum en Ferrum Vetrum Futuri gehouden. Een veteranen toernooi op alle wapens en een recreatieve wedstrijd voor schermers vanaf 20 jaar.

Voor de veteranen wordt op 8 december in Venlo gestreden om de Vet Cup. Een internationaal veteranen toernooi dat jaarlijks wordt gehouden.

Details van de verschillende toernooien op www.nahouw.net  , opbave zoals altijd via de maitre.