NK Veteranen

Op Zaterdag 14 en Zondag 15 Februari  ’09 vonden in Arnhem de Nederlandse Kampioenschappen voor Veteranen plaats. Van Schermkring Friesland deed Loek Schoep mee op degen. Er waren 31 schermers op dit wapen. In de poule wist hij een wedstrijd te winnen wat in eerste instantie een klassering als no 24 opleverde. Op het tableau van 32 moest hij in de eerste ronde na een felle strijd met 10-7 zijn meerdere erkennen in Joris Somers. In de eindrangschikking kwam hij op plaats 25. In de categorie > 60 verloor hij in de halve finale met 10-7 van Fons Gommers. Reslutaat een derde plaats en een prima schermdag.  De volledige uitslag en het wedstrijdverloop zijn te vinden op  http://www.nahouw.net/nl/tournament/2582/NK_Veteranen_2009.html