Nieuwsbrief Kerst ’09

 

Kerstafsluiting
Maandagavond 14 december jl. is ter afsluiting van het seizoen een kerstwedstrijd georganiseerd. Woensdagavond 16 december volgt het 2e deel. Deze wedstrijden zijn in de vorm van een equipewedstrijd gegoten. De equipes worden door loting vastgesteld, zodat iedereen kans heeft op een klein prijsje! De jeugd heeft inmiddels geschermd, woensdagavond wordt er een equipewedstrijd voor de senioren georganiseerd, van  ± 19.30 tot ± 21.30 uur op degen.
Wil iedereen, die mee wil doen op tijd aanwezig zijn ? Mocht je het aanvangsuur niet kunnen halen, maar wel willen meedoen, laat het me dan even weten, zodat ik je wel alvast kan indelen. Je kan tot maximaal een ½ uur later instappen.
 
Tenue: volledige schermuitrusting, behalve de beginnelingen, die alleen een schermvest, ondervest masker en handschoen !
 
Me. Ad Mol
 
Nieuwjaarstreffen
De 12e Bonga Trophy zal worden geschermd op zaterdag 16 januari 2010, locatie Dorpshuis Ien en Mien, Buorren 13A, 9084 BB Goutum.
Inschrijfkosten € 10 p.p. Je kunt je uiterlijk opgeven tot 11 januari 2010 bij de 1e training van het nieuwe jaar in de zaal of via de email bij maître Ad Mol (admol@home.nl)
 
De toegang voor ouders en andere supporters is gratis. De uitnodiging voor dit toernooi, volgt zo spoedig mogelijk.

Anneke Hendriks

 
VAN HET BESTUUR
Geen schermen op de volgende data:
 
Maandag 21 december, woensdag 23 december  2009, maandag 28 december en woensdag 30 december 2009  worden er geen schermlessen
gegeven, wegens de kerstvakantie. Op maandag 4 januari 2010 is de schermzaal weer geopend. 
 
Materiaal
In overleg met de maître is er al eens afgesproken dat introductieleden alle materiaal zoals vest, masker, handschoen en wapen van de club kunnen lenen. Zij zijn verantwoordelijk voor het in goede staat houden van het geleende materiaal. Indien zij besluiten om volwaardig lid te worden, dan zal in overleg met de maître worden bekeken op welke termijn eigen materiaal moet worden aangeschaft. Hiervoor kunnen de nieuwe leden zich tot maître Ad Mol of tot Wouter Wijnstok wenden.

Wouter Wijnstok

 
Wij wensen een ieder FIJNE KERSTDAGEN en                                                                                        
GEZOND EN SPORTIEF 2010

Het bestuur
Dick v.d. Meulen, Feike van der Zee
Gerrit Jan Hoogeland, Wouter Wijnstok
Anneke Hendriks
en maître Ad Mol